samar-danesh
علمي

به نقل از رايانه كمك شبانه روزي هيواتك نرم افزار گپ نيز مانند ديگر شبكه هاي اجتماعي داراي قابليت اين است كه شما حساب كاربري خود را حذف كنيد . با ديليت اكانت گپ و يا هر پيام رسان ديگر تمامي دسترسي شما به كانال ها و يا گروه هايي كه عضو آن ها هستيد از بين مي رود. اگر مكالمه اي با مخاطبين خود داشته باشيد و در آن عكس و فيلمي ارسال كرده باشيد با ديليت اكانت ديگر به آن دسترسي نداريد . نكته اي كه در ديليت اكانت گپ وجود دارد اين است كه بخشي به نام كيف پول در گپ وجود دارد كه با حذف حساب كاربري اگر پولي را در آن قسمت ذخيره كرده باشيد ديگر به شما بر نميگردد . حال براي حذف اكانت گپ بايد ابتدا وارد برنامه گپ شويد . در بخش تنظيمات و گزينه خصوصي سازي و امنيت را انتخاب كنيد . گزينه دستگاه هاي فعال را انتخاب كنيد . در پنجره باز شده ليست دستگاهايي كه با آن ها به گپ متصل بوديد را مي بينيد. براي پاك كردن حساب كاربري گپ گزينه حذف حساب كاربري را انتخاب كنيد.

براي كسب ازطلاعات بيشتر در مورد دليت اكانت گپ مي توانيد از لينك زير استفاده كنيد :

 

www.heyvatech.com/web/articles/view/537/ديليت-اكانت-گپ.html

 

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۷ تير ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۰:۰۶ ] [ samar ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 13
دیروز : 13
افراد آنلاین : 1
همه : 725
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب